Computer op afstand overnemen

Heeft u problemen met uw computer die graag snel verholpen moeten worden? Heeft u een vraag over het instellen van de mail? Of heeft u een probleem waar u even niet uitkomt? Daar hebben wij de ideale oplossing voor: Computer op afstand overnemen!

Hoe het werkt?

Bij ‘Hulp op afstand’ log ik op afstand in op uw computer. Nadat u hier toestemming voor heeft gegeven. Hiervoor gebruik ik het programma ‘TeamViewer’ klik hier om het programma te downloaden.

Tijdens de afspraak kunt u meekijken en ziet u precies hoe ik de problemen oplos. Aan het einde van de afspraak log ik weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd of bekeken worden.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan door hier te klikken komt u bij de contact pagina. Neem telefonisch contact op en ik zal gelijk een plekje voor u vrijmaken.

Contact via de telefoon

Voordat ik alle vragen en problemen op afstand oplos, zal ik eerst telefonisch contact met u opnemen. Ik help u met het opstarten van Teamviewer. Tijdens de afspraak blijf ik met u aan de telefoon.

Tarief

Bij Hulp op Afstand betaald u per kwartier. Hier zit geen minimum bedrag aan gekoppeld. Als het probleem binnen 5 minuten is opgelost. Dan betaald u slechts voor het eerste kwartier.

Onze tarieven voor Hulp op Afstand zijn:

  • Per kwartier € 7,50

U kunt veilig en snel via iDeal of Tikkie betalen.

Menu